Palvelut

Asbesti


Asbesti- ja haitta-ainekartoitukset
Asbesti ja haitta-ainekartoitukset on tehtävä aina ennen  purku- ja saneeraustöiden aloitusta, ennen vuotta 1995 valmistuneissa kiinteistöissä.  Tutkimustulosten perusteella tehdään tilaajalle kartoitusraportti ja määritellään oikea purkutapa. Teemme asbesti- ja haitta-ainekartoitukset sertifikaatin mukaisesti.

24/7 päivystys p. 050 555 8800 toimii äkillisissä kiireellisissä asbestin pölyvahingoissa tai muussa asbestivahingoissa myös toimistoajalla. Päivystyksessä teemme vain tarvittavat toimenpiteet vahinkojen minimoimiseksi ja informoimme hetimiten asianomaisia tapahtuneesta.

Asbestikuitumittaukset
Tutkimukset / mittaukset  tehdään  sisäilman asbestikuitupitoisuuden tarkastamiseksi.

Asbestipurkutyöt
Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto on valtuuttanut  tekemään werkerin asbestipurkutöitä Suomessa. Kts.  http://asbestipurkuluparekisteri.ahtp.fi/?page=14

Asbestivahinkosiivoukset
Siivoukset tehdään mittausten perusteella, joka määrittää siivoukselle toimintatavan.

Kosteustekniset tutkimukset


Kosteuskartoitukset
Kartoituksessa selvitetään sertifioitujen kartoittajien toimesta kosteusvaurion syy, laajuus ja korjaamiseen tarvittavat jatkotoimenpiteet sekä hyvään korjaamiseen ohjeistetut työtavat.

Pintakosteusmittaukset
Rakenteita rikkomattomana menetelmänä pintakosteusmittausta voidaan pitää oikein käytettynä, hyvänä suuntaa antavana mittauksena. Pintakosteusmittaus on hyvä apuväline kosteusvaurion alkututkimuksissa.

Rakennekosteusmittaukset
Rakennekosteusmittaus antaa tarkan ja varman tiedon rakenteen kosteuspitoisuudesta.

Olosuhdemittaukset
Selvitetään tilakohtaisesti lämpötilat oleskeluvyöhykkeellä, sekä tilaan tulevan ja poistuvan ilman määrä ja lämpötila.

Vuodonhaku
Vuotoja ei välttämättä havaita paljain silmin, mutta niitä voi löytyä esimerkiksi putkesta, katolta tai kodinkoneista. Vuodonhaun suorittavat ammattitaitoiset sertifioidut kartoittajamme.

Lämpökamerakuvaus
Lämpökamerakuvauksella tutkitaan esim. ilma- ja vesivuotoja sekä rakennevirheitä sertifioidun tutkijan toimesta.

Putkistokuvaukset
Vesivahinkojen yhteydessä 30 metriin saakka.

Sisäilmakorjaukset ja rakennetiivistykset


Sisäilmamittaukset

Rakennetiivistykset
Rakenteiden tiivistämisellä pyritään estämään epäpuhtaan ilman virtaaminen sisätiloihin. Teemme korjauksia ja tiivistyksiä vuosien kokemuksella jo tutkittujen kiinteistöjen/asuntojen ja niistä tehtyjen raporttien, työselosteiden perusteella.

E-Keräin:
kerätään huurrevettä E-keräimen kylmälle pinnalle kuivajäällä.

Asbestikuitumittaukset:
Mittaukset tehdään  sisäilman asbestikuitupitoisuuden tarkastamiseksi. Sallittu asbestikuitujen määrä sisäilmassa on 0,01 kuitua/cm³

 

 

Vesi- ja viemärivahingot


Vesi- ja viemärivahingoissa tarjoamme asiakkaillemme  kokonaispalvelua, joka sisältää jvt- työn, kosteuskartoituksen, suojauksen, purkutyön, tarvittavat desifioinnit, kuivauksen ja korjauksen.

Vuosittain autamme satoja vesi- ja viemärivahingoista kärsineitä asiakkaita ja kiinteistön omistajia. Pieni vuoto tai isompi tulva, ammattitaitoinen henkilöstömme hoitaa tilanteen nopeasti, tehokkaasti ja asianmukaisesti.

24/7 päivystys p. 050 555 8800 toimii äkillisissä kiireellisissä vesi- ja viemärivahingoissa myös toimistoajalla. Päivystyksessä teemme vain tarvittavat toimenpiteet vahinkojen minimoimiseksi ja informoimme hetimiten asianomaisia tapahtuneesta.

Purku- ja puhdistustyöt


Purkutyöt

Teemme kaiken kokoisiin asunto-osakeyhtiöihin,kiinteistöihin, omakotitaloihin ja liikehuoneistoihin purkutöitä. Homevauriopurku, vesi- ja viemärivahingot, märkätilasaneeraus, palovauriot, asuntosaneerauskohteet ja mm. äkillliset vauriot. Omalla kalustolla kohteissamme myös pienimuotoiset timanttiporaukset sekä sahaukset.

Pölytön purkutyö on toimintatapa omissa purkutöissämme. Työ vaatii ammattiosaamista, ammattityökoneita sekä ymmärrystä oikein tehdystä alipaineistuksesta.

Purkutyökohteilla käytössä tilan käyttäjille suunniteltu työnseurantalomake, josta selviää mm. kohteen vastuuhenkilöiden yhteystiedot ja työmaan eteneminen.

Jokainen purkutyö suunnitellaan aina kohteen vaativuuden mukaisesti.

Puhdistustyöt

Home-, kuitu- ja kalmapuhdistukset. Desinfiointipesut ja loppusiivoukset.

Korjauspalvelut


Huoneisto- ja asuntoremontteja teemme kaiken kokoisiin asunto-osakeyhtiöihin, omakotitaloihin ja liikehuoneistoihin. Hoidamme myös pienemmät äkilliset korjaustarpeet.

Märkätilasaneerauksia (kylpyhuone, suihku, sauna, wc) urakoimme kokonaispalveluna tai teemme vain osan projektista. Meiltä voi tilata erikseen vedeneristämistyöt tai pelkän vedeneristystarkastuksen pöytäkirjoineen. Meillä on sertifikaatit mm. märkätilavalvontaan ja lämpökamerakuvauksiin.

Korjaamme kaikenlaisten vahinkojen jälkeen kohteet ennalleen. Teemme korjaustyöt kokonaispalveluna tai hoidamme korjauksista sovittavan osan.

Oli iso tai pieni asia, hoidamme sen kuntoon vankalla  ammattitaidolla.